Zasebnost in osebni podatki

Za uporabo določenih storitev na portalu tacticool.si morate opraviti vpis, preko katerega od socialnih omrežij. S tem boste lahko sodelovali v komentiranju objav na portalu tacticool.si Vse zahtevane podatke za uporabniški račun ste že oddali ob registraciji v izbrano socialno omrežje, zato spletni poratl tacticool.si ne beleži osebnih podatkov saj kot obiskovalec in potencialni komentator niste registrirani na našem spletnem portalu.

V koilikor, ste se prijavili na prejemanje obvestil preko elektronske pošte, pa se zavezujemo , da vašiega elektronskega naslova ne bomo posredovali tretjim osebam. Upravitelji spletnega portala tacticool.si se obvezujejo, da bodo vaše osebne podatke, v tem primeru gre le za vaš elektronski naslov, uporabljala v skladu z veljavno zakonodajo kot tudi v skladu z izjavo o varovanju zasebnosti. Podatke, ki se avtomatično beležijo na strežniku glede dostopa posameznik obiskovalcev do spletne strani ali osebne podatke, ki bi nam jih uporabniki posredovali uporabniki sami, bodo razkriti le pristojnim organom v skladu z obstoječo zakonodajo, torej le ob predložitvi sodne odločbe.

Kot obiskovalec oz. uporabnim spletnega portala tacticool.si ste odgovorni za vse aktivnosti, opravljene z uporabo vašega uporabniškega računa, v tem primeru za vse komentarje objevljene na tem portalu. Zato je priporočljivo, da na javnih računalnikih ne shranjujete svojega uporabniškega imena/gesla. Ob vsakršni nepooblaščeni uporabi ali utemeljenem sumu, da je do tovrstnega dostopa prišlo, morate o tem nemudoma obvestiti urednike oz. skrbnike portala Tacticool.SI, ki pa ni odgovoren za kakršno koli izgubo ali škodo, do katere lahko pride zaradi nepooblaščene uporabe vašega računa ali gesla.

Tacticool.si © 2016 | Vse pravice pridržane