O nas

“Tacticool”
izhaja iz besede “Tactical” oz. “Taktično” v Slovenskem jeziku.

Definicija:
1. Hudo izgledajoča taktična oprema ali obleka, ki ne služi svojemu (taktičnemu) namenu, ampak izgleda “Cool”.
2. Povprečna oseba, običajno brez praktičnih vojaških izkušenj, ki želi izgledati kot pripadnik/ca posebnih vojaških ali policijskih enot. (glej tudi “Mall Ninja”).

Primer:
“Hummer H2, je tacticool terenec.” ali “Tista skupina modelov na Youtubu je totalno tacticool”.

onas-fotka

Še nekaj

Niso pa vsi dodatki slabi. Če se jih da hitro in enostavno uporabiti, če vedno delujejo in če vam pomagajo, potem je njihova uporaba smiselna – taktična. Dodatki, morajo prispevati k hitrosti in ekonomiji gibanja. Na trgu obstaja množica raznih dodatkov in izumov. Ali le ti ustrezajo Vam, ali so res tako dobri in uporabni kot trdi prodajalec, pa je potrebno ugotoviti pred njihovo uporabo. Med usposabljanjem, urjenjem ali tekmovanjem.

Tacticool portal je namenjen resnim in malo manj resnim testom različne opreme, orožja in dodatkov. Poleg člankov, pa vam prinašamo tudi novice iz sveta orožja, dodatkov, opreme in obleke, sploh tistih, ki so zanimive za Slovence. (Ja prav ste prebrali. Portal tacticool se osredotoča na izredno majhno skupinico Slovensko govorečih zanesenjakov, ki se navdušujejo nad “cool” taktično opremo).

Ekipa Tacticool-a je sestavljena iz različnih ljudi, z različnimi izkušnjami v skupnem znesku 70 let. Vsem nam pa je skupna ljubezen do orožja, strelskega športa in jasno uporabnih dodatkov.

Tacticool.si © 2016 | Vse pravice pridržane